top of page

De UiTPAS!

Sommigen onder jullie hebben het ondertussen al gezien, maar wij zijn sinds dit jaar aangesloten bij de UiTPAS! Nu, wat is de UiTPAS? En wat kan je ermee doen? Dat lees je hier!

De UiTPAS is je eigen spaar- en voordelenkaart voor vrije tijd. Telkens als je deelneemt aan een vrijetijdsactiviteit kun je een punt sparen. Die punten kun je nadien omruilen tegen allerlei voordelen. Dit kan in Lanaken maar ook in de andere UiTPAS-steden en -gemeenten zoals Maasmechelen en Dilsen-Stokkem.

Je kan je UiTPAS bijvoorbeeld gebruiken als je naar een voorstelling in het Cultureel Centrum gaat, als je gaat eten in het Dienstencentrum of als je kinderen deelnemen aan activiteiten georganiseerd door de Jeugd- en Sportdienst. Ook kun je de UiTPAS gebruiken bij een bezoek aan de bibliotheek of de kinderboerderij. Als je gaat wandelen, lopen, fietsen in het Nationaal Park Hoge Kempen kun je ook op de kinderboerderij een punt gaan sparen. Noem maar op!

 

Onze vereniging is vanaf nu dus ook een UiTPAS-partner. Wat betekent dit voor jullie als lid:

  • Omwille van je lidmaatschap bij onze vereniging krijg je meteen 12 punten. Maar je kunt ook punten sparen bij andere evenementen of festiviteiten, tijdens en na coronatijd. Je kunt deze punten omruilen voor leuke voordelen of gadgets. Kijk op deze link naar de omruilvoordelen. Deze voordelen wisselen ook regelmatig!

  • Mensen die het financieel moeilijk hebben kunnen via het OCMW een Uitpas met kansentarief halen. Met deze pas krijg je een serieuze korting op het lidmaatschap. Maar uiteraard krijg je die pas niet zomaar, en moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen.

Waar haal je je Uitpas:

  • Bibliotheek Lanaken

  • Gemeentehuis Lanaken

  • Sociaal Huis Lanaken

  • Dienstencentrum aan de Statie (beperkte openingstijden)

 

De Uitpas is nu nog gratis te verkrijgen in Lanaken (de eerste 1000, haast je want op is op)! Daarna betaal je €5 voor een Uitpas. Uitpas is heel persoonlijk, je kunt dus voor elk lid van je gezin een Uitpas halen. Neem zeker de ID mee!

 

Voor meer info kun je terecht op www.lanaken.be/Uitpas.

bottom of page