Inschrijven voor het kamp

Inschrijven voor het scoutskamp is héél simpel!

Betaling kampgeld

Elk ingeschreven lid dat zijn/haar lidgeld heeft betaald ontvangt begin juni een automatische uitnodiging. Deze uitnodiging zal jullie vragen om het kampgeld over te schrijven op onze rekening.

  • De kapoentjes betalen €110 voor het kamp.

  • Alle andere takken betalen €150 voor het kamp.

Pas na de betaling op het volgende rekeningnummer zal het lid ingeschreven zijn.

Zet in de beschrijving "KAMP21 NAAM + VOORNAAM".

IBAN: BE43 4532 1203 3101 
BIC: KRED BE BB

Medisch fiche

 

Verder hebben we ook nog jullie medische fiches nodig. De gegevens op dit formulier zijn bedoeld voor noodgevallen waarbij er misschien geen tijd is om iemand aan het thuisfront aan de lijn te krijgen. Daarbij zijn we van Scouts en Gidsen Vlaanderen uit ook verplicht om deze gegevens te hebben. Alle gegevens worden goed bewaard door de verantwoordelijke van de groepsadministratie en onze kampdokter Liesbet Stroeken (Kookouder).

Klik op het formulier hiernaast om het document te downloaden.

Het medisch fiche kan op twee manieren ingediend worden. 

  1. Het document op de computer invullen en via mail terugsturen naar VGA@scoutsneerharen.com. Deze optie heeft onze voorkeur! We kunnen op deze manier alles overzichtelijk bewaren in ons online systeem. Daarbij wordt er ook weer een hoop papier bespaard!
     

  2. Een tweede optie is om het document af te printen en in te vullen. Het ingevulde formulier kunnen jullie dan op kamp afgeven aan jullie takleiding.