top of page

Foto's

Via ons Flickr account kunnen jullie alle foto's bekijken die onze vereniging maakt. Onze online databank gaat helemaal terug tot en met het zomerkamp van Bonnerue in 2008. Per jaar vinden jullie vele toffe foto's van kampherinneringen en activiteiten. Veel kijkplezier!!

OPGELET!!

Kunnen jullie geen andere foto's bekijken op Flickr wanneer jullie op 'GO' klikken?

Dat is volkomen normaal. Uit privacy overwegingen heeft het kerncomité samen met de leidingsploeg besloten om al onze foto's 'privé' te maken. Hierdoor kunnen enkel mensen die wij kennen toegang krijgen tot de foto's. Op deze manier is de kans op misbruik van onze prachtige foto's veel kleiner.

Het nadeel is dat jullie enkele kleine stappen moeten ondernemen vooraleer jullie terug onze archieven in kunnen duiken. Dit kost jullie slechts een minuutje tijd. Klaar? Ready - set - go! Lees hieronder verder.

Stap 1: Ga naar Flickr

Stap 2: Geef ons in in de zoekbalk rechtsboven! Zorg er zeker voor dat jullie zoekmethode op 'people' staat (linksboven).

Stap 3: Geef aan dat wij vrienden & familie zijn (gezellig!).

Stap 4: Klik op het envelopje (langs de familie/vriendenknop) en stuur ons een berichtje met je naam en hoe je gerelateerd bent tot onze vereniging (bv. ouder van welk lid?).

Stap 5: De bal ligt nu in ons kamp. Onze webmasters gaan de berichten na en verlenen jullie toegang tot de foto's. Als jullie toegelaten zijn sturen we via Flickr een antwoord.

Bedankt voor jullie begrip. Het is in het belang van onze leden dat we deze veiligheidsstappen geïnstalleerd hebben.

bottom of page