Kapoenen

Welkom op de kapoenenpagina!

Hieronder heet de kapoenenleiding jullie even welkom.

Onze contactgegevens en de agenda zijn onderaan de pagina te zien.

Dag allerliefste kapoentjes!

Welkom op jullie takkenpagina. Op deze pagina vinden jullie alle laatste nieuwtjes terug voor de kapoenen. Wanneer je niet meer kan wachten tot de volgende activiteit en wilt weten hoelang je nog moet wachten, kun je hier de agenda raadplegen.


Als leiding plaatsen we telkens een week voor het einde van de maand een volledige maandplanning, zodat jullie deze tijdig kunnen raadplegen. Meestal zullen de activiteiten zelf plaatsvinden aan de scoutslokalen op een zondag van 13:30 tot 16:30. Indien we op weekendje gaan of als de activiteit op een andere datum zou vallen, laten we dit tijdig weten in de agenda.

Wij, de kapoenenleiding, doen ons uiterste best om de kapoentjes telkens een zondagnamiddag vol met zotte spelletjes en leuke uitdagingen te voorzien. Mochten jullie niet kunnen komen naar een activiteit, vragen we toch even om jullie tijdig af te melden bij één van de kapoenenleiding. Onderaan deze pagina staan al onze contactgegevens. 

Het is de bedoeling dat bij iedere activiteit de kapoentjes een 50 centje afgeven voor de vieruurtjes die wij voor hun regelen. Ze moeten zelf dus geen snoep meepakken. Het is wel de bedoeling dat ze zelf een drinkfles meenemen. Deze drinkfles kunnen ze dan ook altijd hervullen met kraanwater van de lokalen. Op deze manier dragen we ook ons steentje bij aan een beter milieu en verminderen we onze waterverspilling. 

Dikke knuffel van jullie leiding,

Lars, Eline, Daan, Jarne, Britt, Naomi & Finn

50181304658_6efdf349c5_o.jpg
50181863436_eb731807da_o.jpg

TAKLEIDER

LarsD

Lars Deridder

Kwieke Salangaan

Daan.JPG

Daan Paays

Pousserende Termiet

Britt.JPG

Britt Bobbaerts

Monter Sikahert

GSM: +32 477 70 30 34

Email: brittbobbaerts7@gmail.com

ScoutsLogo.jpg

Finn Mestriner

Agame

Eline.JPG

Eline Vandecaetsbeek

Gracieuze Zwaluw

Jarne.JPG

Jarne Dirix

Genereus zeepaardje

Naomi.JPG

Naomi Caubergh

Onvervaarde Artamus

Kapoenenkalender