top of page

Wegenwerken Paalsteenlaan

Beste leden en ouders,


Sinds afgelopen maandag (05/10) is men begonnen aan de wegenwerken op de Paalsteenlaan. Hierbij zal men de gehele weg heraanleggen met een voetpad, vernieuwd wegdek en uitwijkstroken. De straat zal achteraf ook veranderen in een fietsstraat, wat natuurlijk goed nieuws is voor ons aangezien veel leden met de fiets komen!


Deze werken zorgen er echter wel voor dat wij niet meer bereikbaar zijn via de Paalsteenlaan. Daarom zal iedereen van 5 oktober tot en met eind februari moeten omrijden via de Heidestraat. In onderstaande afbeelding is aangeduid hoe jullie het beste kunnen omrijden. Op het roze stukje vinden de werken plaats, via de groene weg kunnen jullie omrijden. Komende zondag zullen wij zelf ook bordjes ophangen die jullie de weg wijzen. Het eerste bordje hangt ter hoogte van het bungalowpark Sonnevijver (Heidestraat 101).



De grote kiezelparking die jullie normaal gebruiken om de auto te parkeren gaat dus ook niet beschikbaar zijn. We vragen daarom om zoveel mogelijk met de fiets te komen en hiermee het verkeer te ontlasten. Indien jullie toch met de auto komen vragen we om de kinderen af te zetten op onze Kiss&Ride waar de leiding jullie zal opwachten.



Alvast bedankt voor jullie begrip!


Een stevige linker,

De leiding




117 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page