Trooper!

Beste leden en ouders,


Shoppen jullie ook regelmatig online? Ik denk dat we dat tegenwoordig allemaal wel veel doen, zeker in tijden van Corona! Maar wist je dat je ook onze scouts kan steunen met jouw online uitgaven?


Trooper is een platform dat zich erop richt om verenigingen te steunen. Het zoekt naar online partners (zoals bol, coolblue, collect&go, jack&jones en nog honderden andere winkels) die hierbij willen helpen. Deze winkels geven namelijk een kleine commissie, die ze zelf betalen, op elke aankoop die je doet. Deze commissie gaat dan integraal naar de aangesloten verenigingen!


Hoe doe je dat nu exact? Wel heel simpel: klik op het Trooper logo en zoek je favoriete webshop. Vervolgens klik je op de webshop en wordt je doorgelinkt naar de website ervan. Verder hoef je niks te doen, de rest gebeurt automatisch! Makkelijk toch!?


Nog niet helemaal mee? Check onderstaande video!


97 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Coronatesten!

Beste leden en ouders, Met de vakantie die begonnen is komt het kamp nu wel heel erg dichtbij! Over iets meer dan een weekje is het zover en verwelkomen we jullie graag terug op onze kampweide. Helaas

Stem op ons L-budget idee!

Het L-budget, wat is dat? Het L-budget is een bedrag dat de gemeente Lanaken vrijmaakt voor recreatieve ideeën. Inwoners mogen ideeën indienen waar vervolgens op gestemd kan worden. Uiteindelijk krijg