top of page

Stem op ons L-budget idee!

Het L-budget, wat is dat? Het L-budget is een bedrag dat de gemeente Lanaken vrijmaakt voor recreatieve ideeën. Inwoners mogen ideeën indienen waar vervolgens op gestemd kan worden. Uiteindelijk krijgen de ideeën met de meeste stemmen een bepaald bedrag toegewezen om ze ook effectief uit te voeren. Dit jaar wordt er €17500 beschikbaar gesteld voor de deelgemeentes van Rekem en Neerharen, en daar willen wij natuurlijk een beetje van meepikken!


Vanuit onze vereniging hebben wij het voorstel ingediend om enkele spelelementen te plaatsen in het speelbos van Neerharen. Dit omvat dingen zoals een hut, een klimnet, monkeybars, paaltjes om over te lopen en nog veel meer. Meer hierover kan je lezen in de beschrijving van ons idee op de website van het L-budget.


Indien je een inwoner van Rekem of Neerharen bent kan je vanaf nu je stem uitbrengen op één idee in je deelgemeente. Neem dus zeker even een kijkje op de website van het L-budget en breng je stem uit op ons! Wij zijn je alvast heel erg dankbaar!


Een stevige linker,

De Leiding22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page