• Loyen Levi

Startdag Scouts & Gidsen Neerharen


Beste ouders en leden

Na een fantastisch kamp en een welverdiende vakantie vliegen we er weer in! Op zondag 20 september organiseren we naar jaarlijkse gewoonte onze startdag. Hierbij is iedereen welkom om eens te komen kijken of Scouting iets voor hem/haar is. Neem gerust je vriendjes en vriendinnetjes mee!


Alles zal op een geheel Corona-proof manier georganiseerd worden, waarbij we net zoals op kamp werken in bubbels van maximum 50 personen. Meer informatie over het vertrek en de aankomst volgt nog in de week van 14 september!

Ten slotte vragen we aan alle nieuwe leden om zich al op voorhand in te schrijven via onze website, onder het tabje 'Wordt Lid'. Hierdoor vermijden we onnodig fysiek contact met alle ouders. Leden die al lid waren hoeven niks speciaals te doen.

Hopelijk tot dan!


Een stevige linker De Leiding

121 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Coronatesten!

Beste leden en ouders, Met de vakantie die begonnen is komt het kamp nu wel heel erg dichtbij! Over iets meer dan een weekje is het zover en verwelkomen we jullie graag terug op onze kampweide. Helaas

Stem op ons L-budget idee!

Het L-budget, wat is dat? Het L-budget is een bedrag dat de gemeente Lanaken vrijmaakt voor recreatieve ideeën. Inwoners mogen ideeën indienen waar vervolgens op gestemd kan worden. Uiteindelijk krijg