Scouts op rust: Geen activiteiten meer!

Beste leden en ouders,


De afgelopen weken zijn we er helaas weer pijnlijk aan herinnerd dat Corona verre van weg is. Gezien de huidige omstandigheden hebben wij dan ook als groep besloten om helemaal geen fysieke activiteiten meer door te laten gaan. Hoewel de jongste takken nog activiteiten zouden mogen doen, geldt dit voor alle takken! Hiermee nemen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als jeugdvereniging op, in een poging om de verspreiding van het virus tegen te gaan.


Concreet betekent dit dat er de komende weken geen fysieke activiteiten doorgaan, maar voor sommige takken worden wel online alternatieven voorzien. Houd de takkenpagina's dus goed in de gaten! We blijven de situatie op de voet volgen en evalueren; van zodra een heropstart mogelijk is brengen we jullie dan ook op de hoogte.


We bedanken jullie alvast voor jullie begrip en hopen jullie zo snel mogelijk terug te kunnen ontvangen. Een fijne herfstvakantie aan alle kinderen en ouders, maar blijf vooral gezond!


Een stevige linker elleboog,

De leiding ⚜33 keer bekeken1 reactie

Recente blogposts

Alles weergeven

Coronatesten!

Beste leden en ouders, Met de vakantie die begonnen is komt het kamp nu wel heel erg dichtbij! Over iets meer dan een weekje is het zover en verwelkomen we jullie graag terug op onze kampweide. Helaas

Stem op ons L-budget idee!

Het L-budget, wat is dat? Het L-budget is een bedrag dat de gemeente Lanaken vrijmaakt voor recreatieve ideeën. Inwoners mogen ideeën indienen waar vervolgens op gestemd kan worden. Uiteindelijk krijg