Scouting on hold voor +12!?

Beste leden en ouders,


Zoals ondertussen wel bekend is, mag jeugdwerk (voor een onbeperkte tijd) niet meer doorgaan met leden die ouder zijn dan 12 jaar. Wat hebben wij als vereniging beslist?

  • De activiteiten voor de jongverkenners, jonggidsen en givers gaan niet meer fysiek door. We gaan echter toch proberen om enkele leuke online alternatieven te voorzien! Houd de takkenpagina's dus goed in de gaten. Jullie leiding gaat ook een whatsappgroep maken snel met jullie te kunnen communiceren.

  • Komende zondag (1 november) gaat er geen enkele activiteit door, dit geldt voor alle takken! Hiermee lassen we een korte pauze in die gelijk loopt met de herfstvakantie.

  • Vanaf zondag 8 november gaan de activiteiten voor de kapoenen, kabouters en welpen wel terug fysiek door. Dit is echter onder voorbehoud en kan nog wijzigen.

We bedanken jullie alvast voor jullie begrip. Blijf allemaal gezond en hopelijk tot snel!


Een stevige linker (elleboog), De leiding ⚜


16 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Coronatesten!

Beste leden en ouders, Met de vakantie die begonnen is komt het kamp nu wel heel erg dichtbij! Over iets meer dan een weekje is het zover en verwelkomen we jullie graag terug op onze kampweide. Helaas

Stem op ons L-budget idee!

Het L-budget, wat is dat? Het L-budget is een bedrag dat de gemeente Lanaken vrijmaakt voor recreatieve ideeën. Inwoners mogen ideeën indienen waar vervolgens op gestemd kan worden. Uiteindelijk krijg