top of page

Scouting in het Ontmoetingscentrum

Beste ouders en leden,


Dat we een bruisende vereniging zijn in het jeugdwerk van Lanaken is ondertussen wel gekend. Helaas komt dat ook af en toe met enkele nadelen, zeker in tijden van Corona... Op regenachtige dagen hebben onze lokalen namelijk nauwelijks de capaciteit om 140 kinderen en 30 leiders onderdak te bieden, laat staan wanneer onze werking is opgesplitst in bubbels.


Gelukkig hebben we dankzij het gemeentebestuur een oplossing kunnen voorzien! Vanaf komende zondag zullen de drie jongste takken, namelijk de Kapoenen, Kabouters & Welpen, op regenachtige dagen hun activiteit kunnen verderzetten in het ontmoetingscentrum van Neerharen. Het is daarom belangrijk dat jullie elke zondag, indien het slecht weer is (zie: indien het veel regent), de website checken om te zien waar jullie moeten zijn. Dit zal in een melding op de startpagina te zien zijn, maar ook in de beschrijving van de activiteit in de agenda. Voor de oudste drie takken: de Jongverkenners, de Jonggidsen en de Givers, verandert er niets. Zij kunnen in de scoutslokalen zelf verblijven, terwijl ze hun bubbels handhaven.


Indien de jongste drie takken aan het ontmoetingscentrum verwacht worden, zullen wij via facebook, mail en onze website het nieuws verspreiden.


Alvast bedankt voor het begrip!


Een stevige linker,

De Leiding ⚜

209 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page