top of page

Kerstwandeling: Waar is Rudolph!?

Dag allemaal,


Zoals sommigen van jullie misschien al in de agenda's hebben zien staan, zullen er tijdens de kerstvakantie geen activiteiten zijn. Om jullie scouteske skills toch scherp te houden hebben we echter een leuke wandeling voorzien!


De kerstman is namelijk vorige week naar ons toegekomen en heeft een belangrijke opdracht gegeven. Zijn trouw rendier Rudolph is verloren gelopen. Hij heeft wel een kaart gevonden die ons tot bij hem kan leiden! Kan jij ons helpen?


Deze kaart is gemaakt met de tochttechniek 'Bolletje pijl'. Hier stelt elk vakje van het rooster een kruispunt voor. Als je op een kruispunt komt, kom jij zogezegd van het bolletje. Het kruispunt zelf zou overeen moeten komen met het getekende kruispunt. Het is de bedoeling dat je de weg in het echt kiest die overeen komt met het pijltje op de kaart. Door één voor één alle kruispunten af te gaan zou je bij Rudolph moeten uitkomen!


De kaart start aan de poort van het nationaal park. Deze poort bevindt zich achteraan de parking van de kinderboerderij. De tocht zou ongeveer één uurtje in beslag moeten nemen.


Help jij ons om Rudolph te vinden?

Alvast bedankt!


Een stevige linker, Jullie leiding ⚜

Tochttechnieken kerstwandeling
.pdf
Download PDF • 206KB


119 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


Goed plan, leuke wandeling 👍

Like
bottom of page