top of page

Download onze app!

Beste leden en ouders,


Zoals jullie weten zijn we begin dit jaar overgestapt naar een nieuwe website. Nu voegen we echter nog een nieuw item toe aan onze digitale communicatie: een app!


Nu vragen jullie je misschien af waarvoor de applicatie dient en welke extra's het biedt? Dat is een goede opmerking! De applicatie zal namelijk geen volledige replica zijn van onze website, maar dient voornamelijk als communicatiemiddel. Jullie kunnen namelijk via de app makkelijk up-to-date blijven met onze blogposts zodat jullie geen belangrijke informatie missen. De belangrijkste functie blijft echter dat wij ook push-meldingen kunnen sturen! Indien er een last-minute beslissing wordt genomen, zoals een activiteit die niet doorgaat of op een andere locatie plaats vindt, kunnen wij jullie snel op de hoogte brengen.


Hoe download je de app nu precies? Dat is heel simpel uit te leggen in vier stappen! Je kan in onderstaande slideshow ook meevolgen.

  1. Begin met de app te downloaden op je GSM via deze link , Google Play of de app store.

  2. Kies ervoor om een uitnodigingscode te gebruiken.

  3. Vul de code "0UDULU" in.

  4. Verzoek om lid te worden van onze pagina.

Hierna moet je even wachten tot we je aanvraag hebben goedgekeurd. Van zodra je lid bent kun je onze blog lezen en belangrijke meldingen ontvangen! Check voor de zekerheid dus ook even of je instellingen goed staan en je notificaties kan ontvangen.


Hopelijk is alles gelukt!


Een stevige linker,

De leiding ⚜183 weergaven0 opmerkingen

Opmerkingen


bottom of page