top of page

Code Rood!

Beste leden en ouders,


Zoals jullie vandaag wel via diverse kanalen vernomen zullen hebben, is het jeugdwerk overgeschakeld naar code rood. Dit is besloten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Want ja, ook wij als jeugdwerk zijnde hebben hier een belangrijke verantwoordelijkheid in te dragen!


Nu wat exact houdt dit exact voor ons in?

  • Alle leiders zullen vanaf nu permanent een mondmasker dragen.

  • De drie oudste takken (Jongverkenners, Jonggidsen en Givers) mogen vanaf nu enkel buiten spelen. Dit betekent ook dat op stormachtige dagen, wanneer buiten spelen niet kan, er geen fysieke activiteit zal plaatsvinden. De activiteit zal al dan niet vervangen worden door een online activiteit! Meer info hierover wordt komende zondag aan de leden zelf meegedeeld.

  • De drie oudste takken moeten vanaf nu ook permanent een mondmasker dragen. Enkel indien er social distancing kan worden toegepast mogen de maskers even af.

  • Intens fysiek contact wordt tot een minimum beperkt bij de oudste drie takken.

  • Voor de drie jongste takken (Kapoenen, Kabouters en Welpen) verandert er zo goed als niks.


Ondanks de noodzakelijke beperkingen blijft buitenspelen dus mogelijk. Scouting zet dan ook maximaal in op openluchtleven! Want welke kleur ook speelt, wij zijn nog niet uitgespeeld! We kruipen minder dicht bij elkaar dan we gewend zijn; maar blijven eens zo sterk met mekaar verbonden.


Tot snel!


Een stevige linker (elleboog),

De leiding

52 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page